Thu, 25 Jul 2024

SponsorenNieuws

17 februari dan is het weer zover, de openingsvergadering voor het sei...

Gisteren zijn de fietsers weer veilig teruggekeerd van hun 2 daagse to...


Laatste Nieuws

Start seizoen 2022 17 februari dan is het weer zover, de openingsvergadering voor het seizoen 2022 We gaan weer starten met de voorbereidingen van onze 17e editie van de tocht der tochten. E...Lees verder »
Het zit er weer op Gisteren zijn de fietsers weer veilig teruggekeerd van hun 2 daagse tocht   Onder luid applaus zijn de fietsende ondernemers gisteren, na hun 2 daagse fietstocht, ont...Lees verder »
Puffen en zweten voor lokale goede doelen Een groep van 22 ondernemers uit Weert, Nederweert en Budel gaat vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september voor de dertiende keer de uitdaging aan om fietsend 350 km af te leggen...Lees verder »
Overhandiging duo fiets WBC Maaslandlaan Op 30 juli heeft de "officiële overhandiging" van de duo fiets voor WBC Maaslandlaan plaatsgevonden Op 30 juli heeft een afvaardiging van de Fietsende Ondernemers een bezoek ...Lees verder »
Start seizoen 2018 Nog een paar nachtjes slapen en dan start het nieuwe seizoen weer 5 april dan is het weer zover. We gaan starten met de voorbereidingen van onze 13e editie van Weert Banneux...Lees verder »
1 en 2 september is het weer zover Onze sponsortocht Weert Banneux Weert gaat weer van start Na maanden van voorbereiding is het dan weer zover. A.s. vrijdag 1 september om 8.30 uur starten wij weer vanaf h...Lees verder »
Start seizoen 2017 Nog 1 nachtje slapen en dan start het nieuwe seizoen Morgen 15 april dan is het weer zover. We gaan starten met de voorbereidingen van onze 12e editie van Weert Banneux We...Lees verder »
Het zit er weer op  De tocht is gereden, de doelen hebben hun cheques overhandigd gekregen en de eerste foto's zijn geplaatst...Lees verder »
Nog even en dan gaan de Fietsende Ondernemers weer in de pedalen  Nog 3 nachtjes slapen en dan start de tocht der tochten alweer voor de 11e keer.   Het ziet er naar uit dat het weer ons dit jaar niet in de steek laat, de bidon...Lees verder »
De Fietsende Ondernemers gaan weer op de pedalen  Nu het seizoen bijna ten einde is ligt er nog een laatste uitdaging voor de Fietsende Ondernemers. Op 6 en 7 november zullen namelijk een aantal FO’ers deelnemen aan ...Lees verder »
it giet oan Nog 3 nachtjes slapen en dan start de tocht der tochten alweer voor de 10e keer. Hopelijk laat het weer ons dit jaar niet in de steek en anders voor de zekerheid misschien toch ma...Lees verder »
Start seizoen 2015 Het seizoen 2015 is weer gestart Dit jaar fietsen wij alweer voor de 10e keer voor onze goede doelen. De eerste trainingtocht is al een feit...Lees verder »
5 september is het weer zo ver De tocht der tochten gaat weer beginnen. Na maanden van voorbereiding en trainingen is het dan eindelijk weer zover.    Voor aanstaande vrijdag en zaterdag (5 ...Lees verder »
Seizoen 2014 is gestart  Het seizoen 2014 is d.m.v. een eerste leden vergadering weer van start gegaan. De routecommisie heeft inmiddels weer een aardig rittenschema weten op te stellen om zo sam...Lees verder »
De tocht is volbracht  Voldaan weer terug...Lees verder »
De lagers zijn gesmeerd en de banden opgepompt Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover. Weert - Banneux - Weert Dan gaan wij beginnen aan onze 8e (2006 t/m 2013) sponsortocht. Dit jaar wordt het weer de t...Lees verder »
Seizoen gestart De agenda voor 2013 staat erop, de eerste rit is alweer gereden Op naar de tocht der tochten Heren succes en veel fietsplezier in de aanloop naar ons uiteindelijke doel...Lees verder »
Seizoen 2013 gaat van start  Ondanks de weersituatie begint het alweer te prikkelen. De eerste mailberichten circuleren al. Er zijn alweer grootse plannen gemaakt....Lees verder »
Het zit er weer op ja das was het dan weer Onze tocht der tochten zit er weer op. En zeg het wel het was de eerste dag onder erbarmelijke omstandigheden. Gelukkig konden we vandaag starten m...Lees verder »
Slapeloze nachten Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Voor menigeen beginnen de zenuwen op te spelen met als gevolg slapeloze ...Lees verder »
tipje van de sluier Of U het gelooft of niet, maar deze heren hebben inmiddels de tocht gereden. Herkent U de bestemming al? Het is een heel bekend gebouw, maar om dit te bereiken moet er eerst wel g...Lees verder »
Vervolg hoogte stage Zo te zien worden de heren weer goed geprepareerd. Herkent U de trainer?  ...Lees verder »
Fietsende Ondernemers op hoogte stage  Het moet toch wel weer de tocht der tochten worden. Gisteren zijn er een aantal FO'ers in het zuiden gesignaleerd die, olv een bekend fenomeen in de wielersport, heft...Lees verder »
Fietsende Ondernemers ontdekken nieuwe bestemming Na jaren Banneux wordt het.... Enkele FO'ers zijn al op het nieuwe parkoers gesignaleerd...Lees verder »